Podnikatelský plán pro založení pilates studia v Praze - Strnadová, Adéla; Dvořáček, Jiří, 1947-; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalářská práce se zaměřuje na sestavení podnikatelského plánu pro založení pilates studia v Praze. Jejím cílem je posoudit realizovatelnost a životaschopnost tohoto podnikatelského záměru. Teoretická část se věnuje vymezení klíčových pojmů souvisejících s podnikáním a popisu jednotlivých složek podnikatelského plánu. Praktická část poté představuje konkrétní podnikatelský plán, který obsahuje analýzu trhu, zákazníků a konkurence, marketingovou strategii, organizační strukturu, finanční plán a analýzu rizik. V rámci praktické části je také provedeno dotazníkové šetření, které slouží ke zjištění preferencí potenciálních zákazníků. Na základě všech těchto faktorů je provedeno celkové zhodnocení projektu a ověření jeho životaschopnosti.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses