Identifikace potenciálu zlepšení procesů v malé stavební společnosti - Čuda, Robert; Chlapek, Dušan; Kučera, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Bakalářská práce se věnuje analýze a optimalizací procesů v malé stavební firmě. Hlavním cílem je procesy ve firmě zanalyzovat, identifikovat jejich potenciál zlepšení, a nakonec jednateli firmy navrhnout řešení. Nejprve čtenáře v teoretické části seznámí s konceptem procesů, jejich charakteristikami, tříděním, modelováním a určováním zralosti. Dále v teoretické části upřesní procesy, které probíhají obecně ve stavebnictví a představí metodiku potenciálu zlepšení. V praktické části bude představena cílová firma, stanoveny její procesy, a poté, čerpajíc z rozhovoru s jednatelem firmy, bude použita metodika potenciálu zlepšení, v rámci které budou identifikovány nedostatky firemních procesů a navržena různá řešení pro jejich optimalizaci. V závěru práce si jednatel vybere řešení k rozpracování, a u něj bude navržen plán a spočteny náklady jeho realizace.
Vedoucí práce: Dušan Chlapek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses