Revitalizace Muzea Varnsdorf - Zahnová, Eliška; Kouba, Vojtěch, 1983-; Matoušková, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalářská práce se věnuje Muzeu Varnsdorf, které je od roku 2009 uzavřeno z důvodu havarijního stavu budovy. Na základě schváleného návrhu přeměny na kulturní a kreativní centrum jsou v práci analyzovány klíčové faktory obnovy, včetně provozních, finančních a komunitních aspektů. Výzkum vychází z kvalitativní metodologie a čerpá z rozhovorů s hlavními aktéry projektu. Analýza těchto odpovědí umožnila identifikovat základní překážky i příležitosti plánované rekonstrukce. Výsledkem práce je návrh provozní a komunikační strategie, která by měla přispět k úspěšnému znovuotevření muzea a oslovení nových návštěvnických skupin. Strategie je postavena na realistickém zhodnocení prostorových i personálních možností.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses