Design vizuální identity a prototyp produktového webu pro BT-Solutions - Kanatbekov, Azamat (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem komplexní vizuální identity a vytvořením funkčního prototypu produktového webu pro společnost BT-Solutions. BT-Solutions je česko-švýcarská firma, která se specializuje na výrobu a dodávky technologií v oblasti vzduchotechniky, energetických stanic, grafických prací a 3D modelování pro projektování a vizualizaci staveb. Cílem práce bylo vytvořit jednotnou vizuální komunikaci, která efektivně reprezentuje společnost jak v online, tak offline prostředí. Teoretická část práce se věnuje významu vizuální identity v sektoru technologických firem a podrobně popisuje klíčové prvky brandingu, jako jsou logo, barevná paleta, typografie, grafické prvky a jejich škálovatelnost. Dále se tato část zaměřuje na principy UX/UI designu v digitálním prostředí. Praktická část se zabývá samotným návrhem vizuální identity, tvorbou brand manuálu definujícího pravidla užití jednotlivých vizuálních prvků a návrhem interaktivního prototypu webových stránek s důrazem na přehlednost struktury a uživatelskou přívětivost. Výsledným výstupem je kompletní vizuální identita s příslušným manuálem a prototyp produktového webu, který respektuje požadavky a potřeby klienta.