Elektromobilita v ČR a bariéry jejího rozvoje - Vavřínová, Klára; Dvořáček, Jiří, 1947-; Chmelíková, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato diplomová práce se zabývá elektromobilitou, její situací v České republice a vymezuje bariéry jejího rozvoje v tomto státě. Cílem práce je identifikovat klíčové překážky bránící širšímu přijetí elektromobilů v českém prostředí, a to zejména z pohledu spotřebitelů. V první části práce jsou detailněji popsány jednotlivé bariéry, jejichž relevantnost je následně ověřena skrze dotazníkové šetření. Na základě výsledků z kvantitativní části výzkumu je vyhodnocena významnost jednotlivých bariér, ověřeny formulované hypotézy a dále jsou identifikovány klíčové faktory, které omezují rozvoj elektromobility v ČR. V závěru práce jsou předložena doporučení, která mohou přispět k rozšíření elektromobility na českém trhu.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses