Marketing a management hudebního tělesa - Palatka, Albert; Procházková, Markéta; Kašťák, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Cílem této bakalářské práce je na základě zhodnocení současných marketingových a managementových aktivit hudebního tělesa a provedení marketingového výzkumu stanovit silné a slabé stránky souboru a zpracovat návrhy na zlepšení. K dosažení cíle byly použity metody primárního i sekundárního výzkumu, konkrétně hloubkové rozhovory se členy vedení, anketa a dále byla provedena analýza konkurence. Na základě provedeného výzkumu byla provedena analýza SWOT souboru, jakožto syntéza všech provedených analýz. Veškeré podklady budou sloužit souboru Hájíček jako opora pro jeho budoucí činnost.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses