Analýza klientského servisu a chování předních pražských aukčních síní vůči jejich klientele - Košatka, Martin; Zelený, Martin; Drozen, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce zkoumá a analyzuje klientský servis v prostředí předních pražských aukčních síní. Cílem bylo prozkoumat, jak aukční domy pracují se svou klientelou a jaké nástroje využívají k vedení kvalitního klientského servisu. Práce kombinuje teoretické vymezení tématu, na jehož základě byly formulovány čtyři analytické pilíře klientského přístupu, s kvalitativním výzkumem založeným na případovém zkoumání dvou institucí: European Arts a Adolf Loos Apartment and Gallery. Výzkum je postaven na dvou polostrukturovaných rozhovorech s představiteli těchto aukčních síní a využívá tematickou analýzu podpořenou asistencí AI. Výsledky ukazují, že klientský servis představuje stěžejní součást aukčního provozu, přičemž jeho podoba se přizpůsobuje specifikům jednotlivých institucí i typům klientely. Práce nabízí vhled do reálného fungování aukčních domů a přispívá k hlubšímu porozumění jejich přístupů k vztahům s klientelou.
Vedoucí práce: Martin Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses