Vplyv programu Search Inside Yourself na rozvoj emočnej inteligencie zamestnancov - Kolmanová, Saša; Králová, Tereza, 1978-; Šilerová, Lenka, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Diplomová práca sa zameriava na skúmanie vplyvu programu Search Inside Yourself (SIY) na rozvoj emočnej inteligencie zamestnancov. Cieľom práce bolo zistiť, či SIY prispieva k zlepšeniu sebauvedomenia, sebariadenia, zvládanie stresu, empatie a tímovej spolupráce. Výskum bol realizovaný prostredníctvom kvantitatívnych metód, konkrétne dotazníkov a následných štatistickývh analýz, ktoré merali zmeny v uvedených oblastiach pred a po absolvovaní programu. Výsledky potvrdili pozitívny vplyv SIY na všetky sledované oblasti emočnej inteligencie. Výskum zároveň zdôraznil dôležitosť dlhodobej podpory a kontinuálneho rozvoja, keďže účinky programu mali tendenciu oslabovať bez následnej podpory. Práca poukazuje na význam emočnej inteligencie pre výkon, spokojnosť a angažovanosť zamestnancov.
Vedoucí práce: Tereza Králová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses