E2E testování agilní metodou při migraci klientských dat mezi bankovními systémy - Krumpholc, Filip; Buchalcevová, Alena, 1958-; Doležel, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Bakalářská práce E2E testování agilní metodou při migraci klientských dat mezi bankovními systémy se zaměřuje na návrh a aplikaci end-to-end (E2E) testovacího postupu v agilně řízeném projektu. Hlavním cílem práce je navrhnout E2E testovací postup migrace klientských dat, ověřit jeho použitelnost v případové studii na základě hloubkových rozhovorů a vlastního pozorování identifikovat klíčové problémy a rizika spojená s migrací konkrétního produktu. Práce je členěna do kapitol věnovaných migraci klientských dat v bankovním sektoru, principům E2E testování migračního procesu, organizaci migračního týmu, aplikaci navrženého postupu v případové studii a analýze identifikovaných problémů a rizik. Výstupem práce je technický přehled E2E testování migrace klientských dat, který může sloužit jako vzor pro obdobné projekty v bankovním prostředí.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses