Integrace supply-management platformy do CRM systému pro automyčky : Datově řízený přístup ke zlepšení nákupních procesů - Kuznetsov, Andrei (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem integračního řešení propojujícího systém pro řízení vztahů se zákazníky a platformu pro řízení dodavatelského řetězce v kontextu malých a středních provozoven automyček. Hlavním cílem je automatizace procesu objednávání materiálu pomocí prediktivní analýzy, která zohledňuje sezónní výkyvy, historická data a meteorologické podmínky. V rámci práce byla navržena integrační architektura, vytvořen prototyp systému a provedena simulace, která ukázala výrazné snížení administrativní zátěže a zvýšení efektivity řízení zásob. Získané výsledky potvrzují, že zavedení inteligentního nástroje pro plánování nákupů může představovat významný krok směrem k digitální transformaci v sektoru služeb.