Integrace supply-management platformy do CRM systému pro automyčky : Datově řízený přístup ke zlepšení nákupních procesů - Kuznetsov, Andrei; Fortinová, Jana; Vondrovic, Robert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem integračního řešení propojujícího systém pro řízení vztahů se zákazníky a platformu pro řízení dodavatelského řetězce v kontextu malých a středních provozoven automyček. Hlavním cílem je automatizace procesu objednávání materiálu pomocí prediktivní analýzy, která zohledňuje sezónní výkyvy, historická data a meteorologické podmínky. V rámci práce byla navržena integrační architektura, vytvořen prototyp systému a provedena simulace, která ukázala výrazné snížení administrativní zátěže a zvýšení efektivity řízení zásob. Získané výsledky potvrzují, že zavedení inteligentního nástroje pro plánování nákupů může představovat významný krok směrem k digitální transformaci v sektoru služeb.
Vedoucí práce: Jana Fortinová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses