Využitie nástrojov AI na tvorbu video obsahu v marketingu - Graňák, Samuel; Stříteský, Václav; Křivanec, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Táto bakalárska práca sa zaoberá možnosťami využitia generatívnej umelej inteligencie na tvorbu video obsahu v marketingu. Cieľom bolo identifikovať prínosy, limity a riziká týchto technológií z pohľadu marketingovej praxe. Práca kombinuje analýzu odbornej literatúry s kvalitatívnym výskumom formou rozhovorov s desiatimi odborníkmi. Zistenia ukazujú, že AI zvyšuje efektivitu a rozširuje tvorivé možnosti, no zároveň prináša otázky spojené s kvalitou, etikou a reguláciou. Výsledky môžu pomôcť marketingovým tímom pri rozhodovaní o zavedení AI do praxe a poskytujú podnety na ďalší výskum spotrebiteľského vnímania AI obsahu.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses