Vytvoření vzdělávacího online kurzu pro práci s generativní umělou inteligencí v online marketingu - Landa, Jakub; Bruckner, Tomáš, 1974-; Černý, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem, tvorbou a ověřením vzdělávacího online kurzu zaměřeného na praktické využití generativní umělé inteligence v marketingu. Vychází z analýzy aktuálních trendů a konkrétních potřeb cílové skupiny, kterou tvoří podnikatelé, pracovníci v marketingu a nezávislí profesionálové v České republice. Cílem bylo vytvořit kurz srozumitelný i pro úplné začátečníky, který poskytne praktické návody, ukázky využití a prostor pro komunitní podporu. Práce využívá agilní přístup a kombinuje kvalitativní výzkum s iterativním testováním kurzu a sběrem zpětné vazby. Výsledkem bylo vytvoření funkční vzdělávací platformy, která během několika měsíců oslovila více než 1100 uživatelů v bezplatné komunitě, přes 90 členů v placené části a dosáhla více než 30 000 zhlédnutí výukových videí. Práce ukazuje, jak lze navrhnout, vytvořit a ověřit vzdělávací kurz na téma generativní umělé inteligence, který reaguje na praktické potřeby začátečníků a vychází z konkrétní zpětné vazby cílové skupiny.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses