Obalový design značky Beviro a jeho komunikační účinky : Zhodnocení a praktická doporučení - Bouška, Ludvík; Novinský, Marek; Kovaříčková, Aneta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Cílem této diplomové práce je zhodnotit obalový design značky Beviro a jeho komunikační účinky. Teoretická část nabízí přehled klíčových poznatků z oblasti marketingu malých a středních podniků, značek a významu obalů. Dále se věnuje marketingovému výzkumu s důrazem na výzkum obalů a image značky. Praktická část začíná vlastním kritickým zhodnocením obalů značky Beviro z pohledu teoretických východisek a jejich srovnáním s konkurenčními a aspirativními značkami. Ve druhé části je analyzován soulad mezi vnímáním obalů značky Beviro spotřebiteli pánské kosmetiky a komunikačními záměry značky. Na základě výsledků obou částí jsou v závěru práce navržena doporučení pro možná zlepšení obalového designu značky Beviro a pro navazující výzkum.
Vedoucí práce: Marek Novinský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses