Analýza a optimalizace Master dat pro implementaci nového TMS - Pospíšil, Jindřich; Novák, Radek, 1960-; Šetelík, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu a optimalizaci master dat v kontextu implementace nového systému řízení dopravy ve společnosti HOPI. Cílem práce je identifikovat klíčové datové entity, zhodnotit jejich aktuální kvalitu a strukturu a navrhnout konkrétní požadavky na master data pro jednotlivé moduly TMS tak, aby mohlo dojít k implementaci automatického plánovače a dalších pokročilých nástrojů. Výsledkem je detailní specifikace požadavků na master data, přehled konkrétních klíčových datových entit pro jednotlivé části TMS a doporučení pro správu, validaci a aktualizaci dat. Navržený přístup podporuje integritu a efektivitu logistických procesů a zajišťuje vyšší úroveň automatizace a provozní spolehlivosti.
Vedoucí práce: Radek Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses