Modulární plátno pro správu položek s využitím LC/NC nástrojů a vlastního vývoje - Kupka, Jan (2025)
Bakalářská práce se zabývá vývojem modulárního plátna pro správu položek a porovnáním dvou přístupů k jeho implementaci. Cílem práce je navrhnout a realizovat dvě varianty řešení – jednu pomocí nástrojů typu low-code/no-code (LC/NC) a druhou tradičním způsobem programování. Práce kombinuje analytickou a srovnávací metodologii, přičemž autor na základě rešerše a definice požadavků vytvořil prototypy obou přístupů. Výstupy práce zahrnují funkční prototypy, výsledky multikriteriální analýzy obou řešení a závěrečná doporučení pro volbu vhodného přístupu v kontextu řízení položek.