Modulární plátno pro správu položek s využitím LC/NC nástrojů a vlastního vývoje - Kupka, Jan; Korčák, Jiří, 1994-; Novák, Richard, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Bakalářská práce se zabývá vývojem modulárního plátna pro správu položek a porovnáním dvou přístupů k jeho implementaci. Cílem práce je navrhnout a realizovat dvě varianty řešení – jednu pomocí nástrojů typu low-code/no-code (LC/NC) a druhou tradičním způsobem programování. Práce kombinuje analytickou a srovnávací metodologii, přičemž autor na základě rešerše a definice požadavků vytvořil prototypy obou přístupů. Výstupy práce zahrnují funkční prototypy, výsledky multikriteriální analýzy obou řešení a závěrečná doporučení pro volbu vhodného přístupu v kontextu řízení položek.
Vedoucí práce: Jiří Korčák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační média a služby [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses