Redizajn časti informačného systému pre lepší užívateľský zážitok založený na UX/UCD princípoch - Hollý, Jakub; Šedivá, Zuzana, 1961-; Kozák, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Bakalárska práca je zameraná na analýzu a redizajn vybranej časti informačného systému ČSFD.cz s cieľom zlepšiť používateľský zážitok na základe UX a UCD princípov a prístupov. V teoretickej časti sa práca zaoberá teoretickými základmi, pojmami a konceptom, popisuje faktory, ktoré ich ovplyvňujú a analyzuje ich vzťah k informačným systémom. V praktickej časti sa zameriava na identifikáciu problémov súčasného riešenia na základe používateľského výskumu a pozorovania. Na základe získaných poznatkov je navrhnuté nové riešenie. Výstupom práce je prototyp nového riešenia, ktorý bol otestovaný používateľmi s cieľom overiť jeho funkčnosť, efektivitu a prínos pre zlepšenie celkového používateľského zážitku.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses