Návrh a realizace webových stránek v redakčním systému WordPress - Valach, Petr; Šedivá, Zuzana, 1961-; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Tato bakalářská práce si dává za hlavní cíl navrhnout a realizovat webové stránky pro ševce za použití redakčního systému WordPress. Práce popisuje základní technologie pro tvorbu webů včetně HTML a CSS a trendy ve webdesignu jako je mobile first a responzivní webdesign. Dále je uveden postup řešení, popis aplikace a je provedena analýza konkurence. Z těchto částí jsou získány a zapsány požadavky, ze kterých je vytvořen návrh řešení. Na základě návrhu je web implementován a testován. V závěru jsou shrnuty výsledky práce a uvedeny další možnosti rozvoje webu.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses