Strategie českých orchestrů pro oslovení mladé generace - Velek, Vojtěch (2025)
Bakalářská práce se zabývá postavením mladé generace na trhu české artificiální hudby. Pomocí kvalitativního výzkumu ve formě polostrukturovaných rozhovorů zkoumá aktuální způsoby vybraných českých orchestrů, kterými se snaží oslovit cílovou skupinu mladých lidí a přivést ji k poslechu klasické hudby.