Strategie českých orchestrů pro oslovení mladé generace - Velek, Vojtěch; Zelený, Martin; Šmíd, Ilja, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalářská práce se zabývá postavením mladé generace na trhu české artificiální hudby. Pomocí kvalitativního výzkumu ve formě polostrukturovaných rozhovorů zkoumá aktuální způsoby vybraných českých orchestrů, kterými se snaží oslovit cílovou skupinu mladých lidí a přivést ji k poslechu klasické hudby.
Vedoucí práce: Martin Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses