Analýza a zhodnotenie marketingového plánu vybranej spoločnosti - Feldsamová, Nika; Dvořáková, Michaela; Vávra, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Táto práca sa zaoberá nástrojmi marketingu a dopadom na ľudí trpiacich na autoimunitné ochorenie s názvom celiakia. Cieľom práce je analýza a zhodnotenie marketingového plánu danej spoločnosti so zameraním na špecializované potraviny v meste Martin a spracovanie návrhu na zlepšenie. Teoretická časť definuje základné pojmy marketingového mixu, SWOT a PESTLE analýzu a niečo málo o ochorení, ktoré spôsobuje ľuďom doživotné obmedzenie v stravovaní. Praktická časť zahŕňa vlastný výskum zameraný na zistenie preferencií spotrebiteľov bezlepkových potravín, ktorý nakupujú v danom obchode, ktorý sa robí pomocou dotazníkového šetrenia spolu s osobným rozhovorom majiteľa spoločnosti. Z rozboru zistených údajov tohto výskumu sú vytvorené závery a navrhnuté zmeny, ktoré by mali spoločnosti prispieť k ešte väčšej prosperite a zlepšenia marketingu.
Vedoucí práce: Michaela Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses