Zkvalitnění řízení lidských zdrojů ve vybraném podniku - Sytařová, Tereza; Legnerová, Kateřina, 1965-; Palíšková, Marcela, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tématem bakalářské práce je Zkvalitnění řízení lidských zdrojů ve vybraném podniku. Teoretická část se věnuje řízení lidských zdrojů jako takovému, rolím a podstatě lidského kapitálu, řízení pracovního výkonu pracovníků a jejich hodnocení, odměňování pracovníků, vzdělávání a rozvoji pracovníků a nakonec je zde pojednáváno také o tématu péče o pracovníky. Praktická část se zaměřuje na zjištění skutečností a celkové situace ve vybraném podniku, konkrétně v podniku Jednota DS v Kaplici. Tato část by měla pomoci odpovědět na otázky, zda podnik dostatečně propojuje zájmy své vlastní se zájmy svých zaměstnanců, jaké metody vedení, řízení a hodnocení na pracovníky používá a jak je zde k pracovníkům obecně přistupováno. Cílem práce je zhodnotit celkový přístup k zaměstnancům, v případě potřeby navrhnout možná zlepšení v této oblasti a dosáhnout tím tak lepšího plnění cílů podniku.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses