Analýza obsahu na LinkedIn v oblasti HR - Klímová, Kateřina; Legnerová, Kateřina, 1965-; Zedníková, Vendula; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato práce se zabývá analýzou obsahu na sociální síti LinkedIn zaměřeného na HR komunitu, konkrétně na propagaci headhuntingových služeb. Cílem je prozkoumat obsah tří vybraných profilů headhunterů za poslední čtvrt rok a identifikovat klíčové prvky, které přispívají k jejich úspěšnosti. Analýza se zaměřuje na frekvenci různých témat, jako jsou moderní technologie či osobní příběhy, a také na aspekty, jako je tón komunikace, vizuální prezentace a míra interakce s publikem. Teoretická část práce poskytuje přehled využití sociální sítě LinkedIn v oblasti HR, včetně její role v employer brandingu, marketingu a networkingu. Výsledky analýzy slouží jako podklad pro návrh strategie propagace společnosti XYZ na LinkedIn s cílem efektivně oslovit HR specialisty a manažery a maximalizovat dosah.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses