Analýza trainee programu ve společnosti Raiffeisen Bank - Kašpar, Vojtěch; Němec, Otakar; Vargová, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalářská práce se zabývá trainee programem ve společnosti Raiffeisen Bank. Cílem práce je posoudit efektivnost tohoto programu prostřednictvím identifikace jeho silných a slabých stránek a navrhnout doporučení pro jeho zlepšení. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. Teoretická část vychází z odborné literatury a zaměřuje se na vymezení klíčových pojmů v oblasti řízení lidských zdrojů, talent managementu a vzdělávání zaměstnanců. V praktické části je nejprve představena společnost Raiffeisen Bank a její přístup k rozvoji zaměstnanců. Následně je podrobně analyzován trainee program, a to pomocí kvalitativní analýzy rozhovorů a kvantitativní analýzy dostupných dat týkajících se programu. V závěru práce jsou formulována doporučení, která mohou přispět ke zlepšení fungování trainee programu a zvýšení jeho efektivity z pohledu společnosti i účastníků.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses