Využitie sociálnych médií v Employer Brandingu - Pavláková, Kristína (2025)
Diplomová práca sa zameriava na tému employer branding. Cieľom je analyzovať efektivitu využívania digitálnych nástrojov a komunikačných platforiem pri budovaní značky zamestnávateľa v segmente študentov ekonomických oborov a formulovať odporúčania pre PricewaterhouseCoopers na zefektívnenie komunikačných stratégií s cieľom posilnenia značky zamestnávateľa. Pozornosť je venovaná analýze aktuálnych aktivít na digitálnych kanáloch spoločností Deloitte, PwC, EY a KPMG. Výskum je realizovaný kombináciou kvantitatívnych a kvalitatívnych metód.