Využitie sociálnych médií v Employer Brandingu - Pavláková, Kristína; Stříteský, Marek; Boldiš, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Diplomová práca sa zameriava na tému employer branding. Cieľom je analyzovať efektivitu využívania digitálnych nástrojov a komunikačných platforiem pri budovaní značky zamestnávateľa v segmente študentov ekonomických oborov a formulovať odporúčania pre PricewaterhouseCoopers na zefektívnenie komunikačných stratégií s cieľom posilnenia značky zamestnávateľa. Pozornosť je venovaná analýze aktuálnych aktivít na digitálnych kanáloch spoločností Deloitte, PwC, EY a KPMG. Výskum je realizovaný kombináciou kvantitatívnych a kvalitatívnych metód.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses