Možnosti využití objektu karmelitánského kláštera v Chyších - Topinková, Monika; Kouba, Vojtěch, 1983-; Lindner, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalářská práce se zabývá zkoumáním možností budoucího využití chátrajícího objektu bývalého karmelitánského kláštera v Chyších. Cílem práce je navrhnout různé možnosti nového využití objektu a posoudit jejich vhodnost z hlediska vlastností budovy, lokality a dalších faktorů. Hlavní pozornost je věnována možnosti konverze kláštera na pečovatelské zařízení pro seniory, a to na základě existující projektové dokumentace. Představeny jsou i další varianty využití, především s kulturním přesahem. Práce může sloužit jako podklad pro potenciální investory a její závěry mohou být částečně zobecnitelné i na podobné chátrající památky v periferních regionech.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses