Možnosti udržitelnějšího využití Společenského domu Neratovice - Moravcová, Markéta; Kouba, Vojtěch, 1983-; Lindner, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Předmětem bakalářské práce je Společenský dům v Neratovicích, který slouží od 70. let a dodnes tvoří důležitou součást kulturní infrastruktury města. S ohledem na jeho technický stav, energetickou náročnost a provozní limity však vyvstává otázka jeho budoucnosti. Cílem práce je zmapovat aktuální využití objektu, identifikovat hlavní problémy a navrhnout realistické scénáře dalšího rozvoje. Práce srovnává možné varianty budoucího fungování domu – od zachování současného stavu v rámci úsilí o zápis na seznam kulturních památek, až po demolici. Podrobněji jsou zpracovány dvě reálné varianty: přesun části agend úřadu do nové budovy (PPP projekt) nebo využití uvolněných prostor v městské budově úřadu práce. Výstupem je návrh doporučení pro město a přehled možností budoucího využití objektu.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses