Onboarding zaměstnanců ve vybrané organizaci - Nosková, Klára; Hajerová Müllerová, Lenka; Němec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na onboardingu zaměstnanců ve vybrané organizaci s cílem zhodnotit současný stav tohoto procesu, identifikovat jeho silné a slabé stránky a navrhnout možnosti pro jeho optimalizaci. K dosažení tohoto cíle byla zvolena kombinace kvalitativního a kvantitativního šetření, která poskytla komplexní pohled na proces onboardingu v organizaci. Výsledky ukazují, že onboarding je dobře nastavený a pozitivně vnímaný většinou zaměstnanců, přičemž silnými stránkami jsou strukturovanost procesu a podpora ze strany kolegů a nadřízených. Zároveň byly identifikovány oblasti, kde je možné provést zlepšení, například v případě tréninkové zóny, jazykové podpory a digitalizace procesů. Na základě těchto zjištění byla navržena konkrétní doporučení pro zefektivnění onboardingu v organizaci.
Vedoucí práce: Lenka Hajerová Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses