Marketingová komunikace Uměleckoprůmyslového muzea v Praze - Mikulová, Veronika (2025)
Bakalářská práce se zabývá analýzou marketingové komunikace Uměleckoprůmyslového musea v Praze. Cílem je zhodnotit její současný stav a navrhnout doporučení na vhodné komunikační kanály a marketingové aktivity, které pomohou zefektivnit komunikaci. Práce kombinuje teoretická východiska s výzkumem, který zahrnuje situační analýzu, odborný rozhovor s PR manažerkou musea, dotazníkové šetření a komparaci. Z výsledných dat jsou v závěru přiložená doporučení, která mohou pomoct k efektivnější komunikaci.