Marketingová komunikace Uměleckoprůmyslového muzea v Praze - Mikulová, Veronika; Kovářová, Jana; Horová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalářská práce se zabývá analýzou marketingové komunikace Uměleckoprůmyslového musea v Praze. Cílem je zhodnotit její současný stav a navrhnout doporučení na vhodné komunikační kanály a marketingové aktivity, které pomohou zefektivnit komunikaci. Práce kombinuje teoretická východiska s výzkumem, který zahrnuje situační analýzu, odborný rozhovor s PR manažerkou musea, dotazníkové šetření a komparaci. Z výsledných dat jsou v závěru přiložená doporučení, která mohou pomoct k efektivnější komunikaci.
Vedoucí práce: Jana Kovářová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses