Realizace aplikace pro řízení obchodních případů založené na platformách Microsoft Dynamics 365 a Microsoft Power Apps - Jánský, Luboš; Stanovská, Iva; Stříbrný, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2025)
Práce je zaměřena na návrh a realizaci nové aplikace pro řízení obchodních případů založené na platformách Microsoft Dynamics 365, konkrétně modulu Sales, a Microsoft Power Apps. Cílem je nahradit původní nevyhovující řešení, které trpí technickými a provozními nedostatky, a vytvořit aplikaci podporující celý životní cyklus obchodního případu od vzniku příležitosti až po fakturaci a vyhodnocení projektu. Práce popisuje analýzu, návrh a vývoj modelem řízené aplikace s využitím moderních nástrojů z rodiny Power Platform. Součástí je návrh aplikační architektury, testování, dokumentace a vyhodnocení uživatelské zkušenosti. Důraz byl kladen na využití low-code přístupu, rozšiřitelnost prostřednictvím pluginů v jazyce C#, skriptování uživatelského rozhraní pomocí JavaScriptu a TypeScriptu a dodržení osvědčených postupů v oblasti řízení životního cyklu aplikace.
Vedoucí práce: Iva Stanovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses