Analýza marketingového mixu podniku Českavárna Portheimka - Lörincová, Ema; Dvořáková, Michaela; Vávra, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovým mixem 7P podniku Českavárna Portheimka. V práci jsou shrnuty poznatky z oblasti marketingu služeb aplikované na obor gastronomie a z části konkrétně na kavárenský trh. V praktické části práce je vytvořena situační analýza kavárny a následně je zkoumán její marketingový mix. Data pro praktickou část byla získána zejména skrze primární výzkum, který proběhl v kombinaci hloubkových rozhovorů a dotazníkového šetření. Cílem bylo analyzovat jednotlivé prvky marketingového mixu 7P zkoumaného podniku a výsledky vyhodnotit prostřednictvím SWOT analýzy, která byla doplněna o konkrétní doporučení pro kavárnu v kontextu jejích marketingových strategií.
Vedoucí práce: Michaela Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses