Analýza vybraných logistických procesů ve vybrané firmě - Pávek, Šimon; Mervart, Michal, 1977-; Bucher, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá řízením logistických procesů v prostředí B2B na příkladu společnosti Krannich Solar CZ, která působí v oblasti distribuce komponentů pro solární elektrárny. Teoretická část práce vymezuje rozdíly mezi B2B a B2C logistikou, vývoj konceptu skladování až po úroveň Warehousing 4.0 a moderní přístupy k predikci poptávky a řízení zásob. V praktické části je provedena analýza stávajícího stavu skladových a logistických procesů ve společnosti, včetně vyhodnocení úrovně digitalizace a přínosů současného systému. Závěrem práce jsou navržena doporučení pro další rozvoj v oblasti digitalizace, zavedení KPI a prediktivního řízení zásob s využitím datové analytiky.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses