Podnikatelský plán provozu divadelního baru - Rumlenová, Kristýna; Müllerová, Jana; Pikhartová, Šárka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Práce se zabývá návrhem podnikatelského plánu pro divadelní bar, který má vzniknout v přímé blízkosti prostorů divadla v pražském Braníku. Cílem je zjistit, zda je projekt v zamýšlené podobě z provozního hlediska realizovatelný. Teoretická část vymezuje klíčové pojmy spojené s podnikáním, tvorbou podnikatelského plánu, specifiky propojení kultury a gastronomie a principy udržitelnosti. Praktická část se opírá o kombinaci dotazníkového šetření, rozhovoru a komplexního pozorování, které sloužily k analýze trhu, zákaznických preferencí a provozních možností. Na základě těchto zjištění je navržen konkrétní koncept fungování divadelního baru a identifikována hlavní rizika spojená s jeho realizací.
Vedoucí práce: Jana Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses