Sportovní marketing : analýza přístupu sportovních klubů k budování značky a její vnímání fanoušky - Šulc, Matěj; Kovářová, Jana; Vaculová, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou sportovního marketingu se zaměřením na budování značky sportovních klubů. Teoretická část se zabývá rešerší literatury, která vysvětluje teorii ohledně sportovní značky, sportovního marketingu a sportovního marketingového mixu. Praktická část práce je založena na marketingové analýze vybraného klubu a dotazníkovém šetření mezi sportovními fanoušky. Na závěr práce jsou ze získaných dat navržena doporučení pro sportovní kluby a organizace.
Vedoucí práce: Jana Kovářová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses