Strategická analýza společnosti dm drogerie markt s.r.o. - Grämer, Petr (2025)
Cílem této bakalářské práce je pomocí metod strategické analýzy zhodnotit současnou pozici společnosti dm drogerie markt s.r.o. na trhu a navrhnout strategická opatření pro její další rozvoj. Tohoto cíle bude dosaženo analýzou vnějšího a vnitřního prostředí firmy a následnou syntézou získaných informací. Závěrem práce budou formulovány strategické kroky, které budou sloužit vedení společnosti.