Strategická analýza společnosti dm drogerie markt s.r.o. - Grämer, Petr; Krause, Josef, 1978-; Rosecká, Nikola; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Cílem této bakalářské práce je pomocí metod strategické analýzy zhodnotit současnou pozici společnosti dm drogerie markt s.r.o. na trhu a navrhnout strategická opatření pro její další rozvoj. Tohoto cíle bude dosaženo analýzou vnějšího a vnitřního prostředí firmy a následnou syntézou získaných informací. Závěrem práce budou formulovány strategické kroky, které budou sloužit vedení společnosti.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses