Návrh komunikační strategie pro podnik Estilab - Fesenko, Iurii; Vávra, Oldřich; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Marketingová komunikace hraje v úspěchu podniku nezanedbatelnou roli. Hlavním cílem této práce bylo vytvoření komunikační strategie pro podnik Estilab, zejména pro novou značku léčebné kosmetiky Decode, která je součásti jeho portfolia. Teoretická část se zabývala popisem základních konceptů spojených s marketingovou komunikací, brandingem, komunikačním mixem a formulací komunikační strategie. Metodologická část se věnovala metodám, které byly při zpracování praktické části využity – kvalitativnímu a sekundárnímu výzkumu. V rámci praktické části byl představen podnik Estilab a jeho portfolio značek. Dále bylo zkoumáno interní a externí okolí kosmetické značky Decode. Na základě získaných poznatků byly objeveny možnosti pro zdokonalení stávajících komunikačních aktivit značky. Stanoveny byly také komunikační cíle značky pro rok 2025 a navrženy byly postupy, které by podniku umožnily těchto cílů dosáhnout.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses