Vliv influencer marketingu na spotřební chování z pohledu malé české firmy - Součková, Magdaléna; Koudelka, Jan; Kovářová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá vlivem influencer marketingu na spotřební chování zákazníků z pohledu malé české značky Caira, specializující se na výrobu spodního prádla. Cílem práce je analyzovat efektivitu slevových kódů nabízených prostřednictvím kampaní s influencery, především z hlediska přivedení nových zákazníků a celkového přínosu pro značku. Teoretická část se zaměřuje na definici influencer marketingu, různé typy spoluprací a související témata. Praktická část je postavena na dotazníkovém šetření a analýze spolupráce se čtyřmi influencerkami různého dosahu. Výsledky poskytují firmě Caira cenný vhled do efektivity influencer marketingu a jeho návratnosti investic, s cílem optimalizovat budoucí marketingové strategie.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses