Spotřebitelské chování návštěvníků klubu Fuchs2 v Praze - Fedorončuk, Anastasija; Šubrt, Daniel; Šmíd, Ilja, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Noční ekonomika má specifické spotřebitele a tomu se musí podniky jako jsou noční kluby přizpůsobit. Cílem práce je v rámci vybraného klubu Fuchs2 identifikovat charakteristiky návštěvníků, faktory ovlivňující jejich motivaci k výběru daného klubu a jejich preference pro tento klub. Dále na základě výsledků navrhnout doporučení pro jeho případné zlepšení. Teoretická část práce se věnuje teorii spotřebitelského chování, segmentaci trhu, noční ekonomice a klubové kultuře. V rámci kvantitativního výzkumu praktické části byla data získaná metodou dotazníkového šetření. Dotazník je určen pro návštěvníky klubu Fuchs2. Na základě výsledků je popsaná hlavní zákaznická skupina klubu a nastíněny návyky, motivace a preference jeho návštěvníků. Implementuje-li klub Fuchs2 formulovaná doporučení, bude moci návštěvníkům lépe přizpůsobit svou nabídku, zvýšit jejich spokojenost a frekvenci jejich návštěv.
Vedoucí práce: Daniel Šubrt
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses