Plánování závodů v silovém trojboji : organizace lidských a finančních zdrojů a její dopad na kvalitu akce - Andrlová, Barbora; Cejthamr, Václav, 1964-; Kukliš, Igor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá využíváním lidských a finančních zdrojů při plánování závodů v silovém trojboji. Jejím cílem je identifikovat neefektivní procesy, které nastávají při zacházení se zdroji a navrhnout opatření ke zvýšení efektivity. Výzkum se soustředí na dva největší pořadatelské týmy v České republice. Kombinací kvalitativního a kvantitativního výzkumu vznikl komplexní pohled na problematiku se zohledněním obecných trendů i individuálních zkušeností respondentů. Kvantitativní výzkum byl proveden pomocí dotazníkového šetření distribuovaného mezi komunitu silových trojbojařů a jejich okolí. Kvalitativní výzkum proběhl pomocí polostrukturovaných rozhovorů s klíčovými osobami. Byly odhaleny silné stránky závodů, jako je skládání organizačního týmu skrze osobní zkušenost ředitele soutěže, nebo atmosféra závodu, ale i slabší stránky jako je přetěžování organizačního týmu nebo malá diverzifikace zdrojů financování.
Vedoucí práce: Václav Cejthamr
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses