Možnosti obnovy a využití budovy bývalých městských lázní v Jablonci nad Nisou - Hornychová, Karolína; Kouba, Vojtěch, 1983-; Lindner, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi obnovy a nového využití budovy bývalých městských lázní v Jablonci nad Nisou. Cílem práce je představit potenciál této nevyužívané stavby jako prostoru pro kulturní a komunitní život ve městě. Výzkum se opírá o rozhovory s odborníky z oblasti architektury, památkové péče a městského plánování, jejichž názory pomáhají definovat možné směry konverze objektu. Výstupem práce jsou autorské návrhy nového využití budovy s důrazem na podporu kultury a komunitních aktivit, zejména pro mladé obyvatele města. Tyto návrhy jsou určeny k dalšímu rozpracování a mohou sloužit jako podklad pro úvahy o budoucím využití objektu ze strany města.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses