Ochotnické divadlo jako základ lokální kultury v Dobrovici - Matesová, Nela; Kouba, Vojtěch, 1983-; Richter Kohutová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Práce se zabývá kulturou v Dobrovici se zaměřením na Ochotnický spolek Dobrovít. Cílem práce je popsat význam spolku pro kulturu v Dobrovici, definovat jeho současné problémy a výzvy a navrhnout možnosti jeho budoucího rozvoje. Výzkum je veden formou hloubkových rozhovorů s aktéry kulturního života města a analýzou dokumentů včetně kronik a dalších interních materiálů spolku. V současnosti je stav souboru stabilizovaný, proto lze doporučit ambicióznější dramaturgii a prohloubení spolupráce s dalšími aktéry kulturního života ve městě.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses