Využití retro marketingu v Korejské republice a jeho potenciál pro české firmy - Rozkošná, Lenka; Koudelka, Jan; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou retro-marketingu v Jižní Koreji a jeho potenciálem pro české firmy. Teoretická část vymezuje základní pojmy, popisuje specifika korejské kultury a historické souvislosti. Praktická část analyzuje konkrétní příklady retro-marketingových kampaní v Jižní Koreji, zaměřuje se na odlišnosti oproti České republice a identifikuje úspěšné korejské strategie. Průzkum vnímání retro-marketingu mezi spotřebiteli v obou zemích je realizován dotazníkovým šetřením. Závěrem práce jsou formulována doporučení pro české firmy, jak efektivně využít retro-marketingové strategie inspirované korejským trhem.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses