Analýza a návrh optimalizace systému plánů a rozpočtů na příkladu konkrétního podniku - Procházková, Tereza (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou systému plánů a rozpočtů ve společnosti benaSONET, s.r.o. V teoretické části je představena problematika plánování a rozpočtování, včetně základních pojmů. Na základě představené teorie je v praktické části rozebrán současný stav systému ve společnosti a následně je navržena optimalizace ke zvýšení jeho efektivity.