Analýza a návrh optimalizace systému plánů a rozpočtů na příkladu konkrétního podniku - Procházková, Tereza; Knorová, Kateřina; Fibírová, Jana, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou systému plánů a rozpočtů ve společnosti benaSONET, s.r.o. V teoretické části je představena problematika plánování a rozpočtování, včetně základních pojmů. Na základě představené teorie je v praktické části rozebrán současný stav systému ve společnosti a následně je navržena optimalizace ke zvýšení jeho efektivity.
Vedoucí práce: Kateřina Knorová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses