Analýza financování sportu z veřejných zdrojů v kraji Vysočina v letech 2019 - 2023 - Hladký, Ondřej; Koten, Marek; Kozák, Jan, 1990-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2025)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou financování sportu z veřejných zdrojů v kraji Vysočina v letech 2019 – 2023. Cílem této práce je identifikovat hlavní zdroje financování, vyhodnotit přidělování finančních prostředků mezi jednotlivé sportovní organizace a analyzovat efektivitu jejich využití. Efektivita bude měřena z perspektivy teorie lidského kapitálu, která zdůrazňuje, že investice do sportu přináší nejen fyzické, ale i psychologické benefity. Analýza vychází z dostupných dat krajského úřadu.
Vedoucí práce: Marek Koten
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses