Efektivita a vnímání bezpečnostních opatření na Letišti Václava Havla - Csunderlíková, Dominika (2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na současná bezpečnostní opatření na Mezinárodním letišti Václava Havla v Praze. Zabývá se historickým vývojem bezpečnostních opatření v mezinárodním kontextu a související legislativní rámec. Cílem práce je analyzovat efektivitu těchto opatření a jejich vnímání ze strany cestujících. Metodologie zahrnuje kvantitativní výzkum realizovaný prostřednictvím dotazníkového šetření mezi vybraným vzorkem cestujících.